TKT-40THIN kapilah Air conditioner

Pondok Description:

■ Spesifikasi Fitur of TKT-40THIN Low-profil kapilah Air conditioner: kanyamanan cooling 1.Really kawasa, efisiensi nu leuwih luhur, beurat lampu; 2.More stabil kerja, tingkat noise alus; Desain shroud 3.Sleek ngurangan sered; 4.Suitable pikeun standar 360mm * 360mm lawang curhat; 5.With non-zone depleting refrigerant R410a; kipas 6.Axial ngahasilkeun volume hawa badag pikeun niiskeun handap condenser nu; Unit luhur 7.The bisa loyog sareng kotak distribution hawa atawa saluran; kotak distribution 8.ACRG kalayan pinuh ...


  • Model No .: TKT-40THIN
  • Cooling Kamampuh: 3800W
  • Pemanasan Kamampuh: 3800W
  • Refrigerant: R410A
  • Input Power: 1450W
  • Upper Unit ukuran (L * W * H): 788 * 632 * 256 mm
  • jéntré produk

    Tags produk

    ■ Spesifikasi
    Fitur of TKT-40THIN Low-profil kapilah Air conditioner:

    Kanyamanan 1.Really kuat cooling, efisiensi nu leuwih luhur, beurat lampu;
    2.More stabil kerja, tingkat noise alus;
    Desain shroud 3.Sleek ngurangan sered;
    4.Suitable pikeun standar 360mm * 360mm lawang curhat;
    5.With non-zone depleting refrigerant R410a;
    Kipas 6.Axial ngahasilkeun volume hawa badag pikeun niiskeun handap condenser nu;
    Unit luhur 7.The bisa loyog sareng kotak distribution hawa atawa saluran;
    Kotak distribution 8.ACRG kalawan louvers adjustable pinuh sarta speeds blower nyadiakeun ngan katuhu cooling kanyamanan;
    9.Removable sarta bisa diumbah filter tetep bersih interior;
    10.HP (pompa panas) atawa PTC manaskeun listrik pilihan;
    11.Designed ku pamilon AS kawentar, utamana pas timer propelled RV na caravans tengah-badag.

     

    ■ Data Téknis
    Technological data of TKT-40THIN Low-profile Caravan Air Conditioner:

    Model NO. TKT-40THIN
    cooling Kamampuh 3800W
    pemanasan Kamampuh 3800W
    manaskeun listrik alternatif 1500W
    Refrigerant R410A
    Compressor LG
    input daya 1450W
    ayeuna 5.8A (220V)
    Sasayogian tanaga 220 ~ 240V / 50Hz / 1Ph & 110V, 60HZ
    bahan pigura Batin EPP (dimekarkeun polipropilén)
    Upper Unit ukuran (L * W * H) 788 * 632 * 256 mm
    Beurat bersih 28KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !