TKT-400B (Bus Panjang

Pondok Description:

■ Spesifikasi Deskripsi TKT-400B Rooftop Bus Air conditioner: TKT-400B dirancang pikeun 13-14M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 55 ℃). Ieu kasohor di Mid Timur, Amérika Kidul, Eropa, Afrika Kidul jeung Asia kusabab Kamampuh cooling High na Performance dipercaya. Cai mibanda kaunggulan hébat saperti kieu: ※ High cooling Kamampuh & Performance dipercaya Cocog jeung lolobana Places in Dunya; ※ Stream Desain Line ka Larapkeun sagala jinis Beus; ※ Lingkungan Friendly; ※ Murah ...


  • Model No .: TKT-400B
  • Cooling Kamampuh: 40 KW / 136400BTU / 34400Kcal / h
  • Drive Modél: Engine langsung disetir
  • Dimensi Unit luhureun hateup :: 4670 * 1830 * 210MM
  • Instalasi: hateup Top
  • Aplikasi: 12-14M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 55 ℃)
  • jéntré produk

    Tags produk

    ■ Spesifikasi

    Pedaran TKT-400B Rooftop Beus Air conditioner:
    TKT-400B dirancang pikeun 13-14M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 55 ℃). Ieu kasohor di Mid Timur, Amérika Kidul, Eropa, Afrika Kidul jeung Asia kusabab Kamampuh cooling High na Performance dipercaya. Cai mibanda kaunggulan hébat saperti kieu:

    ※ High cooling Kamampuh & Performance dipercaya Cocog jeung lolobana Places in Dunya;
    ※ Stream Desain Line ka Larapkeun sagala jinis Beus;
    ※ Lingkungan Friendly;
    ※ Murah Harga kalayan kualitasna;
    ※ 36 Bulan Rek Time Saatos Pangiriman;

     

    ■ Data Téknis

     Parameter teknis ngeunaan  TKT-400B Rooftop Beus Air conditioner:

    Ngaran Produk

    Palatih / Kota Bus Air conditioner

    Model No.

    TKT-400B

    struktur

    Hateup Modél Top

    cooling Kamampuh

    40 KW / 136400BTU / 34400Kcal / h

    ékspansi klep

    Danfoss, 9,6 T

    Voltaseu

    DC24V

    Konsumsi kakuatan

    106A

     

    Condenser

    QTY of Condenser Fan

    6 PCS

    Condenser coil Tipe

    Pipah tambaga & Aluminium fin

    Condenser Aliran Air

    14400M3 / H

     

    Evaporator

    QTY of Evaporator blower

    8 PCS

    Evaporator coil Tipe

    Pipah tambaga & Aluminium fin

    Evaporator Aliran Air

    9020M3 / H

    Refrigerant

    R134A, 9,5 ~ 9.8KGS

    Dimensi hateup Top Unit

    4670 * 1830 * 275MM

    Beurat pikeun hateup Top

    195KG

     

    Compressor

     

    Brand & Modél No .: Bock (Jerman), FX40 755k

    Kapindahan: 755CC

    Type katrol: 2A2B

     

    Alternator & Capacitance Box

    Brand & Modél No .: Bosch (AS)

    Jenis: F042308017455 150A, Batteryless

    Capacitance Box: SZXG-III

    aplikasi

    12-14M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 55 ℃)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !