TKT-380B (Bus Panjang <12.8M)

Pondok Description:

■ Spesifikasi hateup Top Modél TKT-380B conditioner beus hawa anu dirancang pikeun 11-12.8M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 38 ℃). Ieu kasohor di Mid Timur, Amérika Kidul, Eropa, Afrika Kidul jeung Asia kusabab Kamampuh cooling High na Performance dipercaya. Cai mibanda kaunggulan hébat saperti kieu: ※ High cooling Kamampuh & Performance dipercaya Cocog jeung lolobana Places in Dunya; ※ Stream Desain Line ka Larapkeun sagala jinis Beus; ※ Lingkungan Friendly; ※ Murah Harga kalawan High ...


  • Model No .: TKT-380B
  • Cooling Kamampuh: 38KW / 129580BTU
  • Drive Modél: Engine langsung disetir
  • Dimension: 4670x1830x275MM
  • Instalasi: hateup Top
  • Aplikasi: Big Bus, Kota Bus, Palatih, Wisata Bus kirang ti 12.8M;
  • jéntré produk

    Tags produk

    ■ Spesifikasi
    hateup Top Modél
    TKT-380B conditioner beus hawa anu dirancang pikeun 11-12.8M Kota Bus, Palatih na Intercity Bus (ambient Suhu 38 ℃). Ieu kasohor di Mid Timur, Amérika Kidul, Eropa, Afrika Kidul jeung Asia kusabab Kamampuh cooling High na Performance dipercaya. Cai mibanda kaunggulan hébat saperti kieu:

    ※ High cooling Kamampuh & Performance dipercaya Cocog jeung lolobana Places in Dunya;
    ※ Stream Desain Line ka Larapkeun sagala jinis Beus;
    ※ Lingkungan Friendly;
    ※ Murah Harga kalayan kualitasna;
    ※ 36 Bulan Rek Time Saatos Pangiriman;

     

    ■ Data Téknis

    Parameter teknis ngeunaan TKT-380B Bus Air Conditioning

    Model No. TKT-380B
    struktur Hateup Modél Top
    cooling Kamampuh 38KW / 129580BTU / 29770 Kcal / h
    Compressor Bock Fx40 655k
    ékspansi klep Danfoss, 9,6 T
    Voltaseu DC24V
    Konsumsi kakuatan 95A
    Condenser QTY of Condenser Fan 5 PCS
    Condenser coil Tipe Pipah tambaga & Aluminium fin
    Condenser Aliran Air 11550M3 / H
    Evaporator QTY of Evaporator blower 8 PCS
    Evaporator coil Tipe Pipah tambaga & Aluminium fin
    Evaporator Aliran Air 9020M3 / H
    Alternator Bosh, 150A Batre kirang
    Refrigerant R134A
    Dimensi hateup Top Unit 4670x1830x275MM
    Beurat pikeun hateup Top Unit 190KG

    pilihan : Performance Élmu sarta mangrupakeun ditarima;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !