TKT-30UB kapilah Air conditioner

Pondok Description:

■ Spesifikasi Fitur of TKT-30UB Dina-ranjang kapilah Air conditioner: Instalasi 1.Concealed handapeun bangku, sofa, ranjang atawa lomari, jsb. Unit outdoor kawih, reserving adul kapilah urang. 2.One-sapotong EPP pigura, noise low, Geter low. Ukuran 3.Mini, instalasi gampang jeung perawatan. 4.Air disebarkeun equably & flexibly sakuliah kamar via 3 vents & pipa lemes, leuwih nyaman. 5. sirkulasi hawa outdoor ngaliwatan lanté atawa témbok; euweuh masalah noise troubling tatanggana via fl di ...


  • Model No .: TKT-30UB
  • Cooling Kamampuh: 2500W
  • Pemanasan Kamampuh: 2500W
  • Refrigerant: R410A
  • Upper Unit ukuran (L * W * H): 734 * 398 * 296 mm
  • Beurat Net: 27.8KG
  • jéntré produk

    Tags produk

    ■ Spesifikasi
    Fitur of TKT-30UB Dina-ranjang Kapilah Air conditioner:

    1.Concealed Instalasi handapeun bangku, sofa, ranjang atawa lomari, jsb. Unit outdoor kawih, reserving adul kapilah urang.
    2.One-sapotong EPP pigura, noise low, Geter low.
    Ukuran 3.Mini, instalasi gampang jeung perawatan.
    4.Air disebarkeun equably & flexibly sakuliah kamar via 3 vents & pipa lemes, leuwih nyaman.
    5. sirkulasi hawa outdoor ngaliwatan lanté atawa témbok; euweuh masalah noise troubling tatanggana via lantai.
    6. Boh pompa panas sarta manaskeun listrik 500w anu suplai baku, luhur EER / Pulisi.
    7.Both kadali jauh jeung kabel-control témbok-Pad anu suplai baku.
    8. ramah-Lingkungan refrigerant R410A.
    9. Dirarancang nurutkeun Éropa & trend RV Australia, jeung pangalaman pabrik Dina-bangku A / C leuwih 10 taun.

     

    ■ Data Téknis
    Technological data of TKT-30UB Under-bed Caravan Air Conditioner:
     
    Model NO. TKT-30UB
    cooling Kamampuh 2500W
    pemanasan Kamampuh 2500W    
    manaskeun listrik tambahan 500W
    input daya 750W (+ 500W manaskeun listrik)
    ayeuna 3.9A (+ 2.3A manaskeun listrik)
    Sasayogian tanaga 220 ~ 240V / 50Hz / 60HZ 1Ph & 110V, 60HZ
    Refrigerant R410A
    Unit ukuran (L * W * H) 734 * 398 * 296 mm
    Beurat bersih 27.8KG
    Compressor Rechi (Taiwan)
    Total kotakna Bahan salah sapotong EPP (dimekarkeun polipropilén)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !