TKT-20ES (2.0 KW, Split)

Pondok Description:

TKT-20ES Treuk Air conditioner (Electric AC) Split Modél TKT-20ES Treuk Air conditioner hiji lengkep Eléktro Treuk Air conditioner pikeun Treuk, trailer, Motor imah kapilah. Éta ogé bisa dianggo nalika mesin dipareuman, sahingga lingkungan tiis keur supir boga sare alus. Naon deui, loba drivers anu ngagunakeun eta bari nyetir nyimpen suluh. TKT-20ES dijual ogé di AS, Mexico, Mid & Amérika Kidul, Australia, Mid Timur, Afrika Kidul, Éropah jeung nagara lianna di Asia, sabab o ...


  • Model No .: TKT-20ES treuk Air conditioner
  • Cooling Kamampuh: 2.0KW / 8525BTU
  • Drive Mode: Batre disetir
  • Dimension: Condenser: 480*252*669mm Evaporator: 458*320*162mm
  • Instalasi: Split Desain, Wall Balik instalasi
  • Aplikasi: Treuk beurat, Treuk, Téknik Pertambangan Mesin, Motor Imah jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    TKT-20ES Treuk Air con ditioner (Electric AC)

     

    pamisah Modél

    TKT-20ES Truck Air Conditioner is one Complete Electrical Truck Air Conditioner for Truck, Trailer, Motor home and Caravan. It can also work when the engine is off, making cool environment for the driver to have a good sleep. What’s more, many drivers are using it while driving to save fuel. 

    TKT-20ES dijual ogé di AS, Mexico, Mid & Amérika Kidul, Australia, Mid Timur, Afrika Kidul, Éropah jeung nagara lianna di Asia, kusabab Line Stream Panémbong, Big cooling Kamampuh, Performance dipercaya, Lingkungan Friendly, Mudah Instalasi jeung Operasi, Low Noise, Murah Harga, sarta Low Ayeuna keur Long Time ngajalankeun, 8-9 Jam Gawé Recharged Hiji Time.

     

    ※ Split Desain, Stream Line Panémbong;
    ※ Big cooling Kamampuh, Applicated lega di Unggal Hot Tempat di Dunya;
    ※ Instalasi Mudah & Operasi;
    ※ Low Ayeuna keur Long Time ngajalankeun, 8-10 Jam Gawé Recharged Hiji Time;
    ※ Noise Low mun Nyadiakeun Lingkungan Tenang keur bosen Dirver
    ※12 Months Warranty Time After Delivery;

     

    ■ Data Téknis

    Parameter teknis ngeunaan TKT-20ES Treuk Air conditioner:

    Model No. TKT-20ES
    struktur pamisah Modél
    cooling Kamampuh 2.0KW (2153 KCAL / H, 8525 BTU)
    Compressor Electrical Compressor 18cc
    Voltaseu DC12V DC24V
    total ayeuna standar 80A 40A
    Condenser QTY of Condenser Fan 1 PC
    Condenser Aliran Air 2000M3 / H
    Condenser Beurat 32.5Kg
    Evaporator QTY of Evaporator blower 1 PC
    Evaporator Aliran Air 900M3 / H
    Evaporator Beurat 5.5Kg
    Protection tekanan tekenan luhur 2.65MPa
    tekenan low 0.05MPa
    Refrigerant R134A, 0.9KG
    ukuran Condenser 480*252*669mm 
    Evaporator 458*320*162mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !