TKT-20ER (2.5KW, hateup Top)

Pondok Description:

TKT-20ER Truck Air Conditioner(Electric AC)   Roof Top Model TKT-20ER truck ac system is one Complete Electrical Air Conditioner for Truck, Trailer, Motor home and Caravan, Roof Top Design. It can also work when the engine is off, making cool environment for the driver to have a good sleep. What’s more, many drivers are using it while driving to save fuel.  TKT-20ER is sold well in the USA, Mexico, Mid & South America, Australia, Mid East, South Africa, Europe and other country in Asia, ...


  • Model No .: TKT-20ER
  • Cooling Kamampuh: 2.5KW / 9207BTU
  • Drive Mode: Batre disetir
  • Dimension: 866X820X404MM (L.W.H)
  • Instalasi: hateup Top
  • Aplikasi: Treuk beurat, Treuk, Téknik Pertambangan Mesin, Motor Imah jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    TKT-20ER Truck Air Conditioner(Electric AC)

     

    Hateup Modél Top
    TKT-20ER Sistim treuk ac hiji lengkep Eléktro Air conditioner pikeun Treuk, trailer, Motor imah kapilah, hateup Top Desain. Éta ogé bisa dianggo nalika mesin dipareuman, sahingga lingkungan tiis keur supir boga sare alus. Naon deui, loba drivers anu ngagunakeun eta bari nyetir nyimpen suluh. 

    TKT-20ER dijual ogé di AS, Mexico, Mid & Amérika Kidul, Australia, Mid Timur, Afrika Kidul, Éropah jeung nagara lianna di Asia, kusabab Line Stream Panémbong, Big cooling Kamampuh, Performance dipercaya, Lingkungan Friendly, Mudah Instalasi jeung Operasi, Low Noise, Murah Harga, sarta Low Ayeuna keur Long Time ngajalankeun, 8-9 Jam Gawé Recharged Hiji Time.

     

    ※ hateup Top Desain, Stream Line Panémbong;
    ※ Big cooling Kamampuh, Applicated lega di Unggal Hot Tempat di Dunya;
    ※ Instalasi Mudah & Operasi;
    ※ Noise Low mun Nyadiakeun Lingkungan Tenang keur bosen Dirver
    ※12 Months Warranty Time After Delivery; 

     

    ■ Data Téknis

    Technical Parameters of TKT-20ER Truck Air Conditioner:

    Model No.

    TKT-20ER

    struktur

    Hateup Modél Top

    cooling Kamampuh

    2.5 KW / 9207 BTU / 2325 Kcal / h

    Compressor

    Electrical Compressor 18cc

    Voltaseu

    DC12V

    DC24V

    total ayeuna standar

    83A

    42A

    Condenser

    QTY of Condenser Fan

    2 PCS

     

    Condenser Aliran Air

    2000M3 / H

     

    Evaporator

    QTY of Evaporator blower

    1 PC

     

    Evaporator Aliran Air

    900M3 / H

     

    Protection tekanan

    tekenan luhur

    3.34MPa

    tekenan low

    0.03MPa

    Refrigerant

    R134A, 1.0KG

    Dimensi hateup Top Unit

    866X820X404MM


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !