Tentang Kami

Ihtisar parusahaan :

TKT, salaku produsén munggaran tur anjog tina beus conditioner hawa sarta refrigeration treuk di Cina, geus devoted mun ngahasilkeun dipercaya, efisien sarta ekonomis beus conditioner hawa sarta refrigeration treuk keur dunya.

Di Cina, urang geus manufaktur produk kualitas saluhur hiji OEM pikeun Yutong daek jeung CIMC parusahaan saprak 1998. Simkuring nu produsén paling boga pangaruh tina beus na treuk refrigerated di Cina. Nepi ka ayeuna, produk urang geus dimimitian bisa diwanohkeun ka 65 nagara di Éropa, Asia, Amérika Kalér, Amérika Kidul jeung Afrika, earning reputasi tinggi sarta pertumbuhan sustainable dina sakabéh pasar.

Sadaya produk TKT, kaasup refrigeration treuk jeung beus conditioner hawa, nu CE certificated keur sakabeh kinerja, sarta parusahaan urang geus certificated ku ISO9001: 2008. Nu pang pentingna nyaeta yén pagelaran dipercaya produk urang geus dibuktikeun ku konsumén ti leuwih ti 70 nagara, utamana nagara panas pisan, kayaning Mexico, Kolombia, Qatar sarta Saudi Arabia, jeung sajabana

TKT bakal terus konsentrasi usaha urang dina produk kualitas luhur, anu layanan pangalusna sarta inovasi teknis pikeun sistem ranté tiis di dunya. Perkara teu dimana anjeun, TKT bakal kuat deui-up jeung dipercaya mitra anjeun dina Cina salawasna.

DJI_0066.MOV.Still001 20180102153138

Téhnologi canggih :

1) ngadopsi teknologi tinggi mun Cokot Super Cool for daek jeung Treuk;

2) Milih suppliers tina World Wide, sarta cooperate kalawan Dunya Top Brand sakumaha Mitra, kayaning Bitzer, Bock, Danfoss, Sanden, Valeo, Alco na Goodyear ect;

3) Jérman Impor Mesin ngahasilkeun Condenser na Evaporator coil mun Simpen Quality High ti Lengkah Kahiji;

4) Kelas Mimiti Test Lab kalawan Mesin Importing Amérika mun Simpen Performance Best na Laju paranti panghandapna pikeun Unggal Produk;

1212 20180102151354

Tim profésional :

1) 25 Insinyur jeung Master na Dokter Gelar pikeun Nyadiakeun Anjeun Bantuan Téknis iraha wae;

2) 61 Insinyur jeung sarjana muda Gelar pikeun Nyadiakeun 24 Hours Service Online;

3) 480 Gagah kalayan 4-8 Taun Assembling Garapan pikeun ngajamin Kabéh Rincian salila Periode of Produksi;

4) Néangan Profesional International Penjualan jalma mun Nyadiakeun 7X24 Service, sarta Mantuan anjeun Earn More Duit na Simpen Cost on unggal aspék purchasing anjeun sarta Kerjasama jeung TKT;

5) 45 Saatos Gagah Penjualan di Cina jeung lengkep Chain Penjualan dina 58 Nagara jeung Nyadiakeun Anjeun Sampurna Saatos Penjualan Service;

Mangga dileueut Lalampahanna Kerjasama anjeun kalawan Thermo Kingtec.


WhatsApp Online Chat !