• kondicioner autobus
  • vehical refrigeration unit
  • tkt hvac

Vehicle Air Conditioner

conditioners tonë ajrore automjeteve përfshijnë kondicionuar autobus, kondicionerët kamion dhe conditioners ajrit karavan.

Unit Truck Refrigeration

Njësitë tona ftohje përfshijnë njësi van ftohje, Refrigeration kamion, njësi të gatishmërisë Ftohje dhe njësi diesel motor ftohje.

TKT BRAND PRODUCTS

  • DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
  • kondicioner autobus
  • Njësia kamion ftohje

TKT, si prodhuesi i parë dhe kryesor i kondicioner me autobus dhe kamion ftohje në Kinë, i ka kushtuar për prodhimin kondicioner besueshme, efikase dhe ekonomike autobus dhe kamion ftohje për botën.

 

WhatsApp Online Chat !