• балсам автобус воздух
  • vehical refrigeration unit
  • tkt hvac

Возило Климатик

Нашата клима возилото вклучуваат климатизери автобус, клима камион и караван клима.

Единица камион ладење

Нашите ладење единици вклучуваат ван ладење единици, камион ладење единици, чекање разладниот уред и дизел мотор разладниот уред.

TKT БРЕНД ПРОИЗВОДИ

  • DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
  • балсам автобус воздух
  • камион разладниот уред

TKT, како прво и водечки производител на клима уред автобус и камион ладење во Кина, е посветен на производство на климатик сигурен, ефикасен и економичен автобус и камион ладење за светот.

 

WhatsApp Online Chat !