Conditioner TKT-40THIN Caravan Air

Short Description:

■ Specifications Tambahan saka TKT-40THIN Low-profil Caravan Air Conditioner: comfort cooling 1.Really kuat, efficiency luwih, bobot cahya; 2.More stabil digunakake, tingkat gangguan apik; desain kain kafan 3.Sleek nyuda seret; 4.Suitable kanggo standar 360mm * 360mm opening ngeculake; 5.With non-zona depleting refrigerant R410a; penggemar 6.Axial mrodhuksi volume air amba kanggo kelangan mudhun condenser ing; unit ndhuwur 7.The bisa bakal dicocogaké karo kothak distribusi online utawa pipa; kothak distribusi 8.ACRG karo kebak ...


  • Model No .: TKT-40THIN
  • Cooling Kapasitas: 3800W
  • Heating Kapasitas: 3800W
  • Refrigerant: R410A
  • Input Power: 1450W
  • Upper Unit ukuran (L * W * H): 788 * 632 * 256 mm
  • Detail produk

    Tags Product

    ■ Specifications
    Tambahan saka TKT-40THIN Low-profil Caravan Air Conditioner:

    Comfort 1.Really kuat cooling, efficiency luwih, bobot cahya;
    2.More stabil digunakake, tingkat gangguan apik;
    Desain kain kafan 3.Sleek nyuda seret;
    4.Suitable kanggo standar 360mm * 360mm opening ngeculake;
    5.With non-zona depleting refrigerant R410a;
    Penggemar 6.Axial mrodhuksi volume air amba kanggo kelangan mudhun condenser ing;
    Unit ndhuwur 7.The bisa bakal dicocogaké karo kothak distribusi online utawa pipa;
    Kothak distribusi 8.ACRG karo louvers kanthi luwes lan kecepatan niup nyedhiyani mung tengen cooling panglipur,
    9.Removable lan washable Filter supaya resik interior;
    10.HP (pump) utawa PTC mesin ingkang ndamel benter elektrik pilihan;
    11.Designed dening peserta US misuwur, utamané fitting timer propelled RV lan Campers tengah-gedhe.

     

    ■ Data Technical
    Technological data of TKT-40THIN Low-profile Caravan Air Conditioner:

    Model NO. TKT-40THIN
    cooling Kapasitas 3800W
    Heating Kapasitas 3800W
    mesin ingkang ndamel benter elektrik alternatif 1500W
    refrigerant R410A
    kompresor LG
    input Power 1450W
    saiki 5.8A (220V)
    Power Supply 220 ~ 240V / 50Hz / 1Ph & 110V, 60Hz
    materi pigura utama EPP (ditambahi polypropylene)
    Upper Unit ukuran (L * W * H) 788 * 632 * 256 mm
    Bobot resik 28KG

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !