TKT-400B (Bus Length

Short Description:

■ Specifications Description of TKT-400B Rooftop Bus Air Conditioner: TKT-400B dibangun kanggo 13-14M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 55 ℃). Iku misuwur ing Mid East, Amerika Selatan, Eropa, Afrika Kidul lan Asia amarga saka Kapasitas Cooling High lan Performance Reliable. Wis kaluwihan gedhe minangka nderek: ※ High Cooling Kapasitas & Performance Reliable Cocog kanggo Paling Places in World; ※ Stream Design Line Aplikasi Kabeh Jinis Bus; ※ Environment Friendly; ※ Murah ...


  • Model No .: TKT-400B
  • Cooling Kapasitas: 40 KW / 136400BTU / 34400Kcal / h
  • Drive Model: Engine Direct Mimpin
  • Cakramanggilingan unit ndhuwur gendheng :: 4670 * 1830 * 210MM
  • Instalasi: gendheng Top
  • Aplikasi: 12-14M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 55 ℃)
  • Detail produk

    Tags Product

    ■ Specifications

    Description of TKT-400B Rooftop Bus Air Conditioner :
    TKT-400B dibangun kanggo 13-14M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 55 ℃). Iku misuwur ing Mid East, Amerika Selatan, Eropa, Afrika Kidul lan Asia amarga saka Kapasitas Cooling High lan Performance Reliable. Wis kaluwihan gedhe minangka nderek:

    ※ High Cooling Kapasitas & Performance Reliable Cocog kanggo Paling Places in World;
    ※ Stream Design Line Aplikasi Kabeh Jinis Bus;
    ※ Environment Friendly;
    ※ Murah Price karo Quality High;
    ※ 36 Months Warranty Wektu Sawise Delivery;

     

    ■ Data Technical

     Paramèter Technical  TKT-400B Rooftop Bus Air Conditioner:

    Jeneng Product

    Coach / City Bus Air Conditioner

    Model No.

    TKT-400B

    struktur

    Gendheng Model Top

    cooling Kapasitas

    40 KW / 136400BTU / 34400Kcal / h

    expansion Valve

    Danfoss, 9,6 T

    Tegangan

    DC24V

    Konsumsi Power

    106A

     

    kondensator

    Qty saka Kondensator Fan

    6 PC

    Kondensator Coil Koleksi

    Tube Tembaga & Aluminium Fin

    Kondensator mili Air

    14400M3 / H

     

    Evaporator

    Qty saka Evaporator niup

    8 PC

    Evaporator Koil Koleksi

    Tube Tembaga & Aluminium Fin

    Evaporator mili Air

    9020M3 / H

    refrigerant

    R134A, 9,5 ~ 9.8KGS

    Cakramanggilingan Roof Top Unit

    4670 * 1830 * 275MM

    Bobot kanggo Roof Top

    195KG

     

    kompresor

     

    Brand & Model No .: Bock (Jerman), FX40 755k

    Perpindahan 755CC

    Koleksi Pulley: 2A2B

     

    Alternator & kapasitansi Box

    Brand & Model No .: Bosch (USA)

    Koleksi: F042308017455 150A, Batteryless

    Kapasitansi Box: SZXG-III

    aplikasi

    12-14M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 55 ℃)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !