TKT-380B (Bus Length <12.8M)

Short Description:

■ Specifications Roof Top Model TKT-380B kondisioner bus online dibangun kanggo 11-12.8M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 38 ℃). Iku misuwur ing Mid East, Amerika Selatan, Eropa, Afrika Kidul lan Asia amarga saka Kapasitas Cooling High lan Performance Reliable. Wis kaluwihan gedhe minangka nderek: ※ High Cooling Kapasitas & Performance Reliable Cocog kanggo Paling Places in World; ※ Stream Design Line Aplikasi Kabeh Jinis Bus; ※ Environment Friendly; ※ Murah Price karo High ...


  • Model No .: TKT-380B
  • Cooling Kapasitas: 38KW / 129580BTU
  • Drive Model: Engine Direct Mimpin
  • Ukuran: 4670x1830x275MM
  • Instalasi: gendheng Top
  • Aplikasi: Big Bus, City Bus, Coach, Wisata Bus kurang saka 12.8M;
  • Detail produk

    Tags Product

    ■ Specifications
    gendheng Top Model
    TKT-380B kondisioner bus online dibangun kanggo 11-12.8M City Bus, Coach lan Intercity Bus (Sekitar suhu 38 ℃). Iku misuwur ing Mid East, Amerika Selatan, Eropa, Afrika Kidul lan Asia amarga saka Kapasitas Cooling High lan Performance Reliable. Wis kaluwihan gedhe minangka nderek:

    ※ High Cooling Kapasitas & Performance Reliable Cocog kanggo Paling Places in World;
    ※ Stream Design Line Aplikasi Kabeh Jinis Bus;
    ※ Environment Friendly;
    ※ Murah Price karo Quality High;
    ※ 36 Months Warranty Wektu Sawise Delivery;

     

    ■ Data Technical

    Paramèter Technical TKT-380B Bus AC

    Model No. TKT-380B
    struktur Gendheng Model Top
    cooling Kapasitas 38KW / 129580BTU / 29770 Kcal / h
    kompresor Bock Fx40 655k
    expansion Valve Danfoss, 9,6 T
    Tegangan DC24V
    Konsumsi Power 95A
    kondensator Qty saka Kondensator Fan 5 PC
    Kondensator Coil Koleksi Tube Tembaga & Aluminium Fin
    Kondensator mili Air 11550M3 / H
    Evaporator Qty saka Evaporator niup 8 PC
    Evaporator Koil Koleksi Tube Tembaga & Aluminium Fin
    Evaporator mili Air 9020M3 / H
    Alternator Bosh, 150A baterei kurang
    refrigerant R134A
    Cakramanggilingan Roof Top Unit 4670x1830x275MM
    Bobot kanggo Roof Top Unit 190KG

    pilihan : Performance Heating iku ditrima;


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !