Conditioner TKT-30UB Caravan Air

Short Description:

■ Specifications Tambahan saka TKT-30UB Ing-amben Caravan Air Conditioner: Instalasi 1.Concealed ing bench, sofa, amben utawa lemari, etc. unit ruangan Kahuripan, reserving teras kafilah kang. 2.One-Piece EPP pigura, kurang gangguan, geter kurang. ukuran 3.Mini, gampang instalasi lan pangopènan. 4.Air mbagekke equably & flexibly kabeh liwat kamar liwat 3 vents & pipo alus, luwih nyaman. 5. circulation ruangan online liwat lantai utawa tembok; ora masalah gangguan troubling tanggi liwat fl ing ...


  • Model No .: TKT-30UB
  • Cooling Kapasitas: 2500W
  • Heating Kapasitas: 2500W
  • Refrigerant: R410A
  • Upper Unit ukuran (L * W * H): 734 * 398 * 296 mm
  • Bobot Net: 27.8KG
  • Detail produk

    Tags Product

    ■ Specifications
    Tambahan saka TKT-30UB Ing-amben Caravan Air Conditioner :

    1.Concealed Instalasi ing bench, sofa, amben utawa lemari, etc. Unit ruangan Kahuripan, reserving teras kafilah kang.
    2.One-Piece EPP pigura, kurang gangguan, geter kurang.
    Ukuran 3.Mini, gampang instalasi lan pangopènan.
    4.Air mbagekke equably & flexibly kabeh liwat kamar liwat 3 vents & pipo alus, luwih nyaman.
    5. circulation ruangan online liwat lantai utawa tembok; ora masalah gangguan troubling tanggi liwat lantai.
    6. Loro pump lan mesin ingkang ndamel benter elektrik 500w sing sumber standar, luwih EER / COP.
    7.Both remot kontrol lan kabel-kontrol wall-pad sing sumber standar.
    8.-loropaken Lingkungan refrigerant R410A.
    9. Dirancang miturut Eropah & gaya RV Australia, karo pengalaman Pabrik Ing-bench A / C liwat 10 taun.

     

    ■ Data Technical
    Data teknologi TKT-30UB Ing-amben Caravan Air Conditioner :
     
    Model NO. TKT-30UB
    cooling Kapasitas 2500W
    Heating Kapasitas 2500W    
    mesin ingkang ndamel benter elektrik Tambahan 500W
    input Power 750W (+ 500W mesin ingkang ndamel benter elektrik)
    saiki 3.9A (+ 2.3A mesin ingkang ndamel benter elektrik)
    Power Supply 220 ~ 240V / 50Hz / 60Hz 1Ph & 110V, 60Hz
    refrigerant R410A
    Unit ukuran (L * W * H) 734 * 398 * 296 mm
    Bobot resik 27.8KG
    kompresor Rechi (Taiwan)
    Total Frame Material siji Piece EPP (ditambahi polypropylene)

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !