TKT-20ES (2.0 KW, Split)

Short Description:

TKT-20ES Truck Air Conditioner (Listrik AC) Split Model TKT-20ES Truck Air Conditioner iku salah siji Complete Listrik Truck Air Conditioner kanggo Truck, Trailer, Motor ngarep lan Caravan. Uga bisa nalika engine mati, nggawe lingkungan kelangan kanggo driver duwe turu apik. Apa liyane, akeh pembalap sing nggunakake nalika nyopir kanggo nyimpen bahan bakar. TKT-20ES didol uga ing Amerika Serikat, Mexico, Mid & Amérika Kidul, Australia, Mid Tenggara, Afrika Kidul, Eropah lan negara liyane ing Asia, amarga o ...


  • Model No .: TKT-20ES truk Air Conditioner
  • Cooling Kapasitas: 2.0KW / 8525BTU
  • Drive Mode: baterei Mimpin
  • Ukuran: Condenser: 480*252*669mm Evaporator: 458*320*162mm
  • Instalasi: Split Design, Wall Back Instalasi
  • Aplikasi: Truck Heavy, Truck, Mining Machine, Motor Ngarep etc.
  • Detail produk

    Tags Product

    TKT-20ES Truck Air Con ditioner (Listrik AC)

     

    Split Model

    TKT-20ES Truck Air Conditioner is one Complete Electrical Truck Air Conditioner for Truck, Trailer, Motor home and Caravan. It can also work when the engine is off, making cool environment for the driver to have a good sleep. What’s more, many drivers are using it while driving to save fuel. 

    TKT-20ES didol uga ing Amerika Serikat, Mexico, Mid & Amérika Kidul, Australia, Mid Tenggara, Afrika Kidul, Eropah lan negara liyane ing Asia, marga saka Line Stream Katon, Big Cooling Kapasitas, Performance Reliable, Environment Friendly, Gampang Instalasi lan Operation, Low Noise, Murah Price Low Current Long Time mlaku, 8-9 Jam Work recharged One Time.

     

    ※ Split Design, Stream Line Katon;
    ※ Big Cooling Kapasitas, Applicated Wiyar ing Saben Hot Place ing World;
    ※ Instalasi Gampang & Operation;
    ※ Low Current Long Time mlaku, 8-10 Jam Work recharged One Time;
    ※ Noise Low kanggo Nyedhiyani Environment Sepi kanggo Kesel Dirver
    ※12 Months Warranty Time After Delivery;

     

    ■ Data Technical

    Paramèter Technical TKT-20ES Truck Air Conditioner:

    Model No. TKT-20ES
    struktur Split Model
    cooling Kapasitas 2.0KW (2153 KCAL / H, 8525 BTU)
    kompresor Electrical Compressor 18cc
    Tegangan DC12V DC24V
    total saiki Standard 80A 40A
    kondensator Qty saka Kondensator Fan 1 PC
    Kondensator mili Air 2000M3 / H
    kondensator Bobot 32.5Kg
    Evaporator Qty saka Evaporator niup 1 PC
    Evaporator mili Air 900M3 / H
    Evaporator Bobot 5.5Kg
    Protection meksa meksa dhuwur 2.65MPa
    meksa Low 0.05MPa
    refrigerant R134A, 0.9KG
    ukuran kondensator 480*252*669mm 
    Evaporator 458*320*162mm

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !