Babagan awake dhewe

Gambaran Umum Company :

TKT, minangka Produsèn lan anjog ing bis kondisioner udara, lan kulkasan truk ing China, wis pengabdian kanggo prodhuksi dipercaya, efisien lan ekonomi bis kondisioner udara, lan kulkasan truk kanggo donya.

Ing China, kita wis Manufaktur produk kualitas minangka OEM kanggo Yutong Bus lan CIMC perusahaan wiwit 1998. We are Produsèn paling pengaruh saka bis lan truk refrigerated ing China. Nganti saiki, produk kita wis dipunwiwiti kanggo ngenalaken kanggo 65 negara ing Eropah, Asia, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Afrika, entuk reputasi dhuwur lan wutah sustainable ing kabeh pasar.

Kabeh produk TKT, kalebu kulkasan truk lan bis online kondisioner, sing CE certificated kanggo kabèh kinerja, lan perusahaan kita wis certificated dening ISO9001: 2008. Kang paling penting sing kinerja dipercaya saka produk kita wis mbuktekaken dening pelanggan saka luwih saka 70 negara, utamané negara banget panas, kayata Mexico, Kolombia, Qatar lan Arab Saudi, lan sapiturute

TKT bakal terus-terusan musataken kita efforts ing kualitas produk, layanan paling apik lan inovasi technical kanggo sistem chain kadhemen ing donya. Ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, TKT bakal kuwat maneh-up lan dipercaya partners ing China ing salawas-lawase.

DJI_0066.MOV.Still001 20180102153138

Teknologi Advanced :

1) Nganggo Teknologi High njaluk Super Cool Bus lan Truck;

2) Milih Suppliers saka World Wide, lan kerjo bareng karo World Top Brand minangka Partners, kayata Bitzer, Bock, Danfoss, Sanden, VALEO, alco lan Goodyear ECT;

3) Germany Import Machine kanggo gawé Kondensator lan Evaporator Koil kanggo Tansah Quality High saka Langkah kawitan;

4) Kelas Test Lab karo Machine ngimpor Amérika kanggo Tansah Performance Best lan Rate Gagal Paling kanggo Saben Product;

1212 20180102151354

Team Professional :

1) 25 Engineers karo Master lan Doctor Degree kanggo Nyedhiyani Sampeyan pitulungan Technical ing sembarang wektu;

2) 61 Engineers karo sarjana Degree kanggo Nyedhiyani 24 Jam Service Online;

3) 480 Tegal karo 4-8 taun Assembling Pengalaman kanggo Njamin Kabeh Details sak Periode Produksi;

4) Professional International Sales Persons kanggo Nyedhiyani 7X24 Service, lan Bantuan sampeyan Entuk More Money lan Simpen Cost ing Saben Aspek saka Purchasing lan Cooperation karo TKT;

5) 45 Sawise Tegal Sales ing China lan Complete Chain Sales ing 58 Negara kanggo Nyedhiyani sampeyan Perfect Sawise Sales Service;

Mangga Seneng Journey Cooperation karo Thermo Kingtec.


WhatsApp Online Chat !